A magyar sztár szakértelemmel jósol

Marjai Judit előre megmond egy évet!

Marjai Judit fotóművész a génjeiben hordozza a kártya iránti szenvedélyét. A Nagymamájától örökölhette ezt a "szerelmet", aki nagyon értett a jóslás tudományához.

Marjai Judit bio-bombával robbantott képgaléria

2009.04.27 15:00ma.hu

Marjai Judit tehát beleszületett a jövendölés misztikus világába, ám eleinte nem gondolta, hogy úgy igazán foglalkoznia kéne a témával, csak hobbinak tekintette a dolgot.

Sokat járt különböző jósdákba, de amikor azt tapasztalta, hogy az ott elhangzottak nem fedik a valóságot, akkor úgy gondolta, felhasználja a családjából hozott tehetségét és komolyan beleveti magát a jóslással kapcsolatos tanulmányokba.

Rengeteg szakirodalmat olvasott, elsajátította a különféle vetési módokat, tarot kártyát vásárolt. És az évek során bizony nagyon belejött!

Olyannyira, hogy ismerősei rendre felkeresik a segítségét kérve, mi több, idegenek is megállítják az utcán, hogy a jövőjükről kérdéseket tegyenek fel. Judit soha nem fogad el pénzt a tanácsokért!

"Szeretek segíteni az embereknek, ezért csinálom az egészet. Maximum egy évre előre jósolok, mert azt vallom, megváltoztathatjuk a sorsunkat! Ha figyelmeztetek valakit, hogy erre, vagy arra a dologra vigyázzon, akkor az illető elkerülheti a veszélyt."

Természetesen Judit a saját életében is kamatoztatja a tudását, és bizonyos alkalmakkor "megkérdezi" a kártyát, hogy mire számíthat.

Így volt ez akkor is, amikor felkérték a Viasat3-on látható Unibet Pókermilliomos egyik játékosának. Judit előre sejtette, hogy nem nyerhet, mégis elment, hiszen olykor lehetőségünk van megváltoztatni a sorsunkat...

A következő asztaltársaságról; Kaló Dénesről, Dér Heniről, Molnár Tamásról, Pápai Jociról, Trokán Péterről, és az interneten kvalifikált versenyzőről, Révész Attiláról nem szólnak a jóslatok, hogy ki mellé szegődik Fortuna - ez csak a szombati adásból derül ki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.