Íme az ország legszebb rendőrlányai!

Szexi képek - Ruzsás Bettina nyerte a Miss Police szépségversenyt!

Száznál is több jelentkezőből választották ki, az ország több kapitányságáról azt a 16 rendőrnőt, aki a Magyarországon először megrendezett verseny döntőjébe jutott - A győztes Ruzsás Bettina lett.

Miss Police Hungary 2009 - Szexi fotók a csinos rendőrlányokról! képgaléria

2009.04.26 14:20MTI - Fotó: MTI

Száznál is több jelentkezőből választották ki, az ország több kapitányságáról azt a 16 rendőrnőt, aki a Magyarországon először megrendezett verseny döntőjébe jutott.

A hölgyek intenzív felkészítésen vettek részt, mesterfodrász, koreográfus, és egy karate mester készítette fel őket a végső megmérettetésre, ahol egyenruhában, bikiniben és estélyiben is meg kellett jelenniük a színpadon.

A legszebbnek ítélt rendőrnő egy évig viselheti a Miss Police címet, valamint indulhat a Miss Police World nemzetközi szépségversenyen is.

A győztes a csinos fekete hajú, 20 éves Ruzsás Bettina lett.

A lány jelenleg a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolába jár, és gyakorlaton van a Pápai Rendőrkapitányságon. Szeretne nyomozó lenni, és később a Rendőrtiszti Főiskolát is elvégezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.