Katy Stam fejére került a korona

Képek! 22 éves indianai lány lett Miss USA!

Az Indiana szövetségi államból való Katy Stamet választották meg az idei Miss Americának, vagyis az Egyesült Államok szépének szombat éjszaka Las Vegasban.

Képek Miss Amerikáról! képgaléria

2009.01.25 16:57MTI
Fotó: MTI

A 22 éves diáklány az Indianapolisi Egyetem hallgatója, kommunikációszakos, és egyszer majd a televíziós szakmában szeretne kikötni. A versenyen 52 lány indult. A zsűri tagjai és a nézők szakaszosan csökkentették a létszámot. A látványos nyitótánc és a szövetségi államokat képviselő versenyzők parádés bevonulása után már csak tizenöten maradtak versenyben. 

A fürdőruhás és estélyi ruhás felvonulás után tízre csökkent a versenyzők száma. A véghajrára maradt csoport tagjaink azonban már nem csak szépségükkel kellett hódítaniuk: tánc- és énektudásukról is számot kellett adniuk, de csillogtatniuk kellett szellemi képeességeiket és intelligenciaszintjüket is. Katy ebben is vetélytársnői elé került. 

Talpraesetten értekezett a profi sportolók teljesítménynövelő praktikáiról, amelyeket mélyen elítélt, és elbűvölő definíciót adott a belőlünk fakadó varázserőről. A verseny legvégére a zsűri és a nézők közös pontozása alapján négy lány maradt A koronát és az ezzel járó 50 ezer dolláros tanulmányi ösztöndíjat végül is Katy nyerte el, első udvarhölgyének pedig Miss Georgiát, vagyis Chasity Hardmant választották meg.
 
Az első négybe fért még a dél-dakotai Alexandra Hoffman és az alabamai Amanda Tapley is. Az újdonsült amerikai szépségkirálynő fejére a tavalyi győztes, a michigani Kirsten Haglund helyezte a koronát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.