Nem érdekli, hogy imádják a nők!

Szabadság kell! Magának való ember Fenyő Iván!

Fenyő Iván nem könnyű eset...ragaszkodik a szabadságához és egyáltalán nem izgatja, hogy a nők rajonganak érte. Pedig Fenyő Iván az utóbbi években ideális férfiként hódított a mozikban. Hogy-hogy ennyire ragaszkodik a szabadságához ?

2009.04.21 18:50ma.hu

A fiatal színész bevallása szerint, bizony néha követ el hibákat, de ezeket nem szereti a nyilvánosság elé tárni, sőt! A színész két évvel ezelőtt áprilisban a gyanú szerint balesetet okozott egy forgalmas kereszteződésben.
 
Iván hónapokon keresztül tagadta a történteket, ám a rendőrség ittas vezetés, súlyos testi sértés, közúti veszélyeztetés miatt tett vádemelési javaslatot az ügyészségnek. 

Szintén tavasszal egy szórakozóhelyről távozott csinos hölgyekkel, amikor szóváltásba keveredett egy férfival. – írja a Kiskegyed.

- " Befelé forduló ember vagyok, bizalmatlan, nehezen ismerkedem. Az imádat nem nekem, hanem Fenyő Iván színésznek szól, akit valójában nem ismernek. Vajon mi szeretett volna lenni a sármos színész: űrhajós, postás, vagy rockzenész?" -mondta el a színész. 

Fenyő Iván azért foglalkozik magával sokat, mert szerinte fontos az, hogy belsőleg és külsőleg is felkészüljön egy-egy szerepre. Ha éppen nem játszik, akkor karbantartás miatt törődök a testével. 

- " Nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak, hogy kedvelnek a nők. Persze örülök. Nem tehetek róla, a fizimiskám nem más, mint egy tulajdonság. Sportolok, helyesen táplálkozom, de ez kötelessége egy színésznek. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.