Elnézi, hogy "ezt meg azt" csinálnák vele!

Obszcén sms-ekkel zaklatják Fenyő Ivánt!

Újra megdobogtatja a női szíveket a népszerű színész, ezúttal a Made in Hungária című produkcióban - Fenyő Iván jelenleg szingli, s a hölgyek ki is használják, hogy még szabad a "csókkirály"...

Fenyő Iván a Beugróban vendégeskedett! képgaléria

2009.02.05 08:50ma.hu - Fotó: madeinhungaria.hu

Fenyő Iván főszerepet kapott a Fenyő Mikós életéről szóló filmben - A szerep kedvéért Iván alaposan beleásta magát az adott korba, rengeteget beszélgetett Mikivel, és persze énektanárhoz járt a Katona József színház egykori csillaga.

A népszerű sztárt imádják a lányok, ő pedig közvetlen a rajongókkal. Egy nap több tucat sms-t, e-mailt kap tőlük, s még az obszcén üzenetek sem zavarják: szerinte ez valahol a szeretet jele. Ha valaki zaklatja, attól azért megkérdi, miért teszi. Iván egyébként úgy érzi, neki sem sokkal könnyebb az ismerkedés, mint másoknak, a hírnév előnnyel és hátránnyal is jár - adta hírül az Epizód.

Fenyő Iván a pesti vagány, Röné szerepében tűnik fel újra a filmvásznon - A Made in Hungária című musical a kedvelt együttes megalakulásáról szól, 1967-ben.

Fenyő Miklós, aki ekkor még kamasz, hazatér Amerikából, s arról álmodozik Budapesten, hogy ő lesz a következő Jerry Lee Lewis.

Bár remekül énekel és gitározik, régi barátai nem úgy fogadják, ahogy várta. A Fenyő Iván által megformált Röné a bandavezér, akit Csókkirályként is emlgetnek...

Az S.O.S. szerelem, a Szabadság, szerelem vagy a 9 és fél randi sztárja most egy kicsit más arcát is megmutathatja a közönségnek a Made in Hungáriában.

A sármos színész már bebizonyította, akkor sem jön zavarba, ha váratlan helyzetek elé állítják: nemrég rögtönző képességét is bemutatta a Beugró állandó csapatának vendégeként.

Zsűritagként vett részt a Versíró Verseny kezdeményezésben és büszke volt rá, hiszen a program a versek szélesebb körű megismertetését és megszerettetését szolgálta.

Fenyő Ivánt egyébként - bár nagyon boldog, hogy ennyi lehetőséget kap itthon - visszahúzza a szíve Amerikába.

A sztár pályája elején rögtön a tengerentúlra került, a híres rendezővel, Sam Mendes-el is forgatott.

Gyakran jár most is az USA-ba válogatásokra, és bízik abban, hogy hamarosan ismét feltűnhet egy nagyszabású produkcióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.