Élete legnagyobb fordulópontjához érkezett!

Vajon Eszenyi Enikőt felemészti a sok feladat?

Szenvedélyes egyéniség, keményen küzd céljaiért, és rendre el is éri azokat. Eszenyi Enikő 2001-ben megkapta a Kossuth-díjat, ez év februárjától a Vígszínház igazgatója.

2009.04.21 18:20ma.hu

- "Bár újabb kihívásokkal kell szembenéznem, sok új dolgot tehetek a hivatásomért. Csodálatos érzés, hogy ezek a célok hajtanak, és erőt adnak ahhoz, hogy megújítsam a színház életét" - mondja Eszenyi Enikő

Sajnos ennek megvannak a hátrányai is, hisz színésznőként, rendezőként és igazgatóként nem sok ideje marad Enikőnek a magánéletre. - írja a Fanny magazin.

Eszenyi még önálló esttel is színpadra lép!

- "Rengeteg energiámat felemészti ez a sok tevékenység. Sajnos pont ezért mostanában kevesebb idő jut a mozgásra, a tornára. De ha olyan darabban játszom, mint az Össztánc vagy a Kertész kutyája, akkor az megfelel egy intenzív edzésnek. 

Az egészséges táplálkozásra azonban különösen odafigyelek. Ha néhanapján sikerül szakítanom egy kis időt a főzésre, akkor az egyik kedvenc ételemet, zöldséges-algás tésztát készítek." -
mondta el Eszenyi Enikő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.