Két fiú, két lánnyal szexelt ittasan!

Botrányos képek! A Rendőrtiszti Főiskola diákjainak orgiája újra a neten!

Újra látható az interneten a Rendőrtiszti Főiskola hallgatóinak botrányos szexvideója és képei, melyeken ittas állapotban két fiú és két lány szexel kollégiumi szobájukban. Az ötödik résztvevő fotózza és videózza őket a legkülönbözőbb pózokban...

Durva képek! Így szexelt két fiú és két lány a kollégiumban! képgaléria

2009.04.08 11:25ma.hu, Fotó: BLIKK

A fotókon a fiatalok durva dolgokat művelnek, sörös üvegekkel is kielégítik egymást, majd szexelnek. Az intézmény vezetői szerint az elbocsátott diákok felrúgták az egyezséget korábbi iskolájukkal. – írja a Blikk

- " A felvételeket rögzítő tanuló megígérte, majd később közölte a főiskola vezetőségével, hogy eltávolította az internetről és megsemmisítette a felvételeket. Úgy tűnik, ez mégsem történt meg." – mondta el dr. Fóris Sándor dandártábornok, az intézmény fegyelmi vezetője. 

A vezetők magánnyomozásából kiderült, hogy december 21-én volt az orgia, aminek híre január 5-én jutott el az igazgatósághoz.
 
- „Úgy vélem, hogy egy rendőrtiszti pályára készülő fiatal nem engedhet meg magának ilyen hibát. A felvétel alkalmas lehetett volna a jövőben akár már egy felelős vezető pozícióban lévő rendőr megzsarolására is. Ezért fogadtuk el és értettünk egyet a fiatalok intézményből való távozásával.” – mesélte fejtette ki. 

A tanulók végül önszántukból, belső vizsgálat nélkül, a botrány elkerülésével távoztak a jó nevű intézményből. Most azonban úgy tűnik, egyikőjük felrúgta az egyezséget, amely szerint minden, internetre felkerült képsort eltüntetnek. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.