Szily Nórának még Zorán sem tudott nemet mondani!

Az énekes magánéletéről nem nagyon beszélt-eddig!

Zorán az elmúlt időszakban kénytelen volt megtapasztalni azt, hogy egyre több elfoglaltsága lett az évek során. Magánéletéről nem nagyon beszél, de Szily Nórát nem tudta elutasítani!

2009.04.08 07:00ma.hu

Szily Nóra műsorában még olyan titkokat is ki tudott szedni a zenészből, amit eddig senki sem sejtett. Sokan csodálkoznak, hogy milyen jó formában van Zorán még most is, de most kiderült, hogy ennek nagy ára van! Kénytelen néha ellentmondani szerelmének, Hegyi Barbarának!
 
Ezt azért kénytelen megtenni, mert mind a színésznő, mind pedig Zorán anyósa istenien főz… Zorán azonban mindent megtesz, hogy kiengesztelje családját, de ez néha nem könnyű. 

Saját bevallása szerint ugyanis csak kívülről látszik fegyelmezettnek, belül még mindig zsibong benne a szerb vér, ami miatt időnként heves, néha indulatos és előfordul, hogy igazságtalan szeretteivel. – írja a Kiskegyed.

Azonban ezek a dolgok csupán a csúcsát jelképezik annak, amit  Zorán rejteget. Szily Nóra további titkokat tudott meg a zenésztől, mikor az elfogadta meghívását Őszintén Szily Nórával című műsorába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.