Két éve megfordult a sportolóval a világ

Növényi Norbert: Már nem ellenőrizgetem a párom!

Növényi Norbert régi és új kapcsolatáról, házasságról és gyermekvállalásról beszélt - Az olimpiai bajnok birkózó már nem játszik a Jóban Rosszban-ban, de helyette is van elég teendője: jelenleg versenyre készül, verseket ír és házasságot tervez.

2009.04.03 14:00Tabu tv

Már több mint két éve történt az az sms balhé Növényi Norbert előző kapcsolatában, ami miatt akkor elváltak útjaik akkori párjával.

"Az újságírók akkor megszimatolták a dolgot és össze-vissza írtak mindent, vége is lett a kapcsolatnak. Most már kihevertem a dolgot, nagyon jó a magánéletem. Már másfél éve van új párom, akivel nagy szeretet van köztünk, minden a legnagyobb rendben van" - meséli Norbert a Tabu Tv-nek adott interjújában.

A férfi azt mondja, tanult a hibáiból és már nem nézi a mostani párja telefonját, sms-eit. Annak idején is csak véletlen volt, hiszen exe otthagyta az asztalon a telefont, pityegett, és kíváncsi volt ki írt neki.

Mint utóbb kiderült, nem kellett volna kíváncsiskodnia, hiszen elég durva dolgokra derült fény: felfedezte az ex-párja új szerelmének üzeneteit. Közös kisfiukat jelenleg exe neveli, de ők is nagyon jó viszonyban vannak a gyerekével.

Sokat beszélgetnek, találkoznak, és sok a közös programjuk is. Azonban amennyire jó a viszony a fiával, annyira rossz a volt párjával. Állítása szerint most sem jó a kapcsolat, és biztos benne hogy már sohasem lehet az.

Nem is szeretne vele jó viszonyt, csupán az iskolával és a sporttal kapcsolatos dolgokat beszélik meg – stílszerűen - sms formájában, vagy a gyerekkel egymásnak üzengetve.

Növényi Norbert a Tabu Tv-nek elmondta, hogy tanult a hibáiból, az új párját már nem ellenőrizgeti, teljesen megbízik benne, olyannyira, hogy esküvő és gyermek is tervbe van véve.

"Az idő majd hozza hogy mikor és hogyan alakulnak a dolgok. Esküvő biztosan lesz, ha felkészült az én drágám és én is. Bármikor lehet. Lehet hogy nyáron, lehet hogy ősszel, lehet hogy jövőre, de biztosan lesz esküvő" - mesélte a sportoló-színész a Tabu Tv-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.