Nem is gondolt soha éneklésre a sztár!

Deák Bill Gyula mankóval is focizott, hiába csúfolták

Soha életében nem akart énekelni Deák Bill Gyula - Gyermekkorában a fociőrület kerítette hatalmába. Aztán szertefoszlott az álma: a zenész tizenegy éves korában elveszítette a lábát.

2009.03.01 15:05Sztárportré

Deák Bill Gyula szabad gondolatairól mesélt a Sztárportrénak - Gyerekként egyáltalán nem készült zenésznek.

"Nagyon jól fociztam - abban az időben ez volt a nagy lehetőség -, úgyhogy én nem is akartam énekelni soha életemben. Aztán lett sajnos egy orvosi műhiba, tizenegy éves koromban elvesztettem a lábam. Én nem törődtem semmivel, igaz csúfolódtak a gyerekek, de én mankóval is fociztam, méghozzá nem is akárhogy" -
árulta el Deák Bill Gyula.

"Aztán jött a beat-zene, elkezdtem énekelgetni, és hála a jó Istennek idáig jutottam. Tetszett az embereknek ahogy énekelek, bátorítottak, és én csináltam. Soha nem szabad feladni. Hiába mozgássérült valaki, itt vagyok rá élő példa, hogy fél lábbal ennyit elértem" - mondta a sztár.

Nem változtam meg...

"Nagyon örülök, most az a megtiszteltetés ért, hogy kaptam egy Fonogram Életmű Díjat. Nagyon aranyosak voltak, hogy rám gondoltak. A művészetemet is gondolom ezzel díjazták. Nem változtam meg, negyven éve a pályán vagyok, folyamatosan játszunk, csináljuk, koncertezünk. Kedvencem a szeptember eleje, amikor még jó idők vannak, a koncertek is a szabad téren, nincs az a nagy meleg... Remélem találkozunk majd egy jó kis koncerten" - mondta bizakodva a Sztárporténak a zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.