A Magányos csónak megy Moszkvába

Tompos Kátya indul az Eurovíziós dalfesztiválon Mark helyett!

Két meglepő hír egy napon: visszalépett az Eurovíziós dalversenytől Zentai Márk, mert dala korábban már szerepelt a tévéképernyőn. Helyette Tompos Kátya képviseli Magyarországot a fesztiválon Moszkvában.

2009.02.04 16:00Fotó: tomposkatya.hu

Egy nappal ezelőtt az öttagú zsűri a közkedvelt magyar előadó, Zentai Márk indulásáról döntött az idén Moszkvában megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon.

Márk a How we party című dallal mérette volna meg magát a versenyen, ám kiderült, a svéd szerző, Figge Boström műve már szerepelt 2006-ban a képernyőn: a svédországi Big Brother-ben - értesült a hirado.hu.

A szabályok csak olyan dalok bemutatását engedélyezik a fesztiválon, melyek 2008 októbere után jelentek meg. Így Márk kénytelen volt visszalépni a versenytől - adta hírül a hirado.hu.

Helyette a tegnapi meghallgatáson Tompos Kátya Magányos csónak című dalát választotta a zsűri, a fiatal lány képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, melynek elődöntője egyébként május 12-én és 14-én, fináléja pedig 16-án lesz - adta hírül a hirado.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.