Átverés a műsor - állítja Dömötör Balázs

Lejáratták Joshi Bharat-nál az ismert hegedűst?

Átveréssel hívták Joshi Bharat beszélgetős műsorába Dömötör Balázst, a Matyi és a hegedűs formáció tagját - állítja a fiatalember. Karitatív cél miatt mondott igent, de a helyszínen egészen más téma fogadta.

2009.02.02 08:20Fotó: zene.hu

Dömötör Balázs nagyot csalódott - A Matyi és a hegedűs formáció tagja szerint többször is felhívták, hogy szerepeljen Joshi Bharat műsorában, először azzal, hogy meglepetéssel készülnek, másodszor pedig, hogy zenéről lesz szó.

Később személyesen is felkereste két hölgy, akik azt mondták, ez karitatív meghívás, egy szintén hegedűn játszó kis rajongója szeretne vele találkozni - mesélte a Napi Ászban a hegedűs.

A lapnak Dömötör Balázs elmondta, aláíratták vele a papírt, hogy biztos jelen legyen a felvételen - igaz, valóban nem olvasta el azt figyelmesen. A zenész a forgatás napján szembesült azzal, hogy ha nem jelent volna meg, egymillió forintot kellett volna fizetnie.

Dömötör Balázzsal a felvétel előtt közölték, hogy a karitiatív téma már okafogyottá vált, de kerestek neki más beszélgetőpartnert. A hegedűs ekkor már sejtette, hogy itt gond lesz - adta hírül a Napi Ász.

A zenész a lapnak elmondta, hogy egy transzvesztita várta a stúdióban, aki szexvideók terjesztésével gyanúsította őt. Balázst nagyon bántotta az incidens, hiszen lejáratták az egész ország és a családja előtt. De véleménye szerint Joshi Bharat-ot is lejáratták - vélekedett a Napi Ászban a hegedűs.

Dömötör Balázs elmondta, nemcsak ő járt azonban így - hasonló műsorokban részt vettek már ismerősei is, így például Lotters, az ismert lemezlovas-producer.

Őt állítása szerint a Claudia-show-ba hívták korábban, hogy karrierjéről beszéljen. Örült a lehetőségnek, éppen ezért alaposan mellbevágta, amikor Liptai a következő kérdéssel ült le elé: "te DJ vagy és drogos." A lemelovas le akarta állítani a felvételt, de akkor már aláírta a szerződést - mondta el a Napi Ásznak a lemezlovas.

Magyar Rita, a TV2 szóvivője a lapnak úgy nyilatkozott, hogy amit a fiatalember állít, szemenszedett hazugság. Nem volt meglepetés ugyanis számára a vendég személye.

Napokon belül adásba kerül az a műsor, melyben bocsánatot kér a tetteiért, ezzel beismerve, amit elkövetett - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.