Folyt a nővér!

Megtépte nővérét annak esküvőjén

Megtépte nővérét annak esküvőjén egy (meg)hívatlan húg az Egyesült Államokban. A 23 éves nő a ceremónia utáni fogadásra - mondhatni, lakodalomba - rontott be, megcélozta nővérét és hamarosan nővérvér folyt, bár nem sok.

2009.02.01 19:31MTI

Inkább hajából veszített a megtámadott és padlóra küldött menyasszony, illetve vadonatúj nej, akinek így mégsem ez lett élete legszebb napja.

A fékevesztett húgot alig tudták legyűrni, végül a rendőrséggel vitették el. A bősz lánytestvér tagadja, hogy bántotta volna nővérét, ám elég tanú állítja az ellenkezőjét. A nővér szerencsére nem szorult orvosi kezelésre, inkább csak fodrászira.

Hogy miért ugrott neki testvérének a hívatlan húg, arra nem tért ki a hírügynökség jelentése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.