Hogy a gyerekei büszkék legyenek

George Clooney elmondta, miért szállt szembe Orbán Viktorral

Az Oscar-díjas színész még novemberben példálózott a magyar miniszterelnökkel, amikor új filmje kapcsán a világban tomboló dühről és gyűlöletről beszélt.

2020.12.14 15:35ma.hu

George Clooney ismét szóba hozta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, ezúttal egy Guardiannak adott interjúban.

Mint ismeretes, az Oscar-díjas színész Orbán Viktorral példálózott novemberben, amikor új filmje kapcsán a világban tomboló dühről és gyűlöletről beszélt. A magyar kormányoldal nem sokkal később azt közölte, hogy Soros György áll Clooney nyilatkozata mögött.

A világsztár ezt cáfolta és kritikája részletesebb kifejtése mellett hazugnak nevezte Orbán propagandagépezetét, amire aztán több kormánypárti politikus is reagált.

"Harcba keveredtem Orbán Viktorral" - összegezte a történteket mostani interjújában a világsztár, aki szerint megéri belemenni az ilyen harcokba, mert mint mondta, "zavarban lennék, ha nem állnék ki olyan emberekkel szemben, mint Orbán."

Clooney hozzátette, mivel kisgyerekei vannak ilyen őrült időkben, biztos akar lenni benne, hogy majd elmondhatja nekik, miket tettek, hogy szembeszálljanak ezzel a történelmi pillanattal. Nem csupán azért, hogy a gyerekei büszkék legyenek rá, hanem hogy egy jobb világban éljenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.