Sokat problémáztak a vacsoracsata szakácsai!

Vacsoracsata: Csonka András lista nélkül el sem indul!

A Vacsoracsatában most Csonka Andrásnak kellett bizonyítani, ám a színész- műsorvezető korántsem akkora konyhatündér, mint az előző nap szakácsa, Anett!

2009.01.27 14:15ma.hu

Már a bevásárláskor bajban volt az RTL Klub sztárja, és csak ennyit mondott: " Lista nélkül sehová!" 

Mindenhol a kezében volt a bevásárló listája, ezzel is járatlanságát mutatva. Már az üzletben segítséget kért, először telefonon, majd szinte mindenkitől a boltban. 

Az előkészítéskor Pici minden mozdulatából látszódott, hogy nem egy konyhatündér. A vacsora előtt a lépcsőházba személyre szóló üzeneteket, versikéket plakátolt ki vendégei részére. A vendégek azonban nem jelentek meg hiánytalanul, Bereczki Zoli elkésett. 

Amíg várakoztak, addig András arra kérte a többieket, hogy segítsék áthozni a szomszédból az étkező asztalt. Beszeda Gábor sietett a segítségére. Még az előétel előtt megérkezett Zoli, akit a többiek csempésztek be a lakásba, míg András a konyhában foglalatoskodott. Mire kiment, az asztalnál ült Zoli, mintha végig ott lett volna. 

Sajnos már az előételnél azzal kellett szembesülnie Andrásnak, hogy két vendége is allergiás az elkészített ételek valamelyikére. Anett a málnaöntetre, Zoli a sárgadinnyére. 

Tehát Zoli nem elég, hogy elkésett egyszerűen rosszul lett a sárgadinnye szagától is és nem bírt az asztalnál ülni a dinnye közelében. 

Bandi nem vette túl jónéven, hogy Zoli ennyit problémázik és kiültette az asztal mellé a "szamárpadba" Zolit, hogy amíg ők esznek a késés miatt büntetésből dalokkal kell szórakoztatnia a vendégeket. Zoli kiült és énekelt.. 

A főétel elkészülte előtt régi fotókat nézegettek és feltérképezték a lakást. Volt rá idejük, mert elég lassan készült el András. Addig is feltalálták magukat, Zoli táncot tanított be a vendégeknek és rögtönzött házibuli alakult ki Bandinál, amíg az a konyhában erőlködött. 

A főétel után egy rögtönzött kvízjáték következett. Ki tud többet a másikról volt a játék neve, a győztes pedig Moncsicsit kapott ajándékba.

Videó itt!

A tegnapi napon még egy pofon is elcsattant a Vacsoracsatában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.