Nem tudta, hogy terhes

Hoppá! Gyomorfájás helyett szülés!

Tíz perccel azután, hogy kórházba ment gyomorgörcsök miatt, egészséges babának adott életet az a nő, aki nem is tudta, hogy terhes.

2009.01.10 19:15rtlbulvar.hu

Tina Cookot sietve vitte a kórházba élettársa, miután az éjszaka közepén gyomorfájdalmakra ébredt a nő. A kórházba érkezésük után 10 perccel már meg is született a kisbaba. 

Tinának fogalma sem volt róla, hogy terhes, pedig már van két gyereke. „Sokkolt a dolog, nem vettem észre, hogy terhes vagyok. Épp három nappal korábban ért véget a vérzésem, és csak akkor hittem el tényleg, hogy lesz még egy gyerekem, mikor megérzetem a fejét. Olvastam már korábban ilyen esetekről, de soha nem hittem, hogy ” – mondta Tina. 

Korábbi terhességeim alatt rosszulléteim voltak, fájt a derekam, most semmi ilyesmit nem éreztem. Teljesen felkészületlenül ért a dolog. Teljesen váratlan karácsonyi ajándékként érkezett a baba, már nem terveztünk harmadik gyereket, de most nagyon boldogok vagyunk miatta.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.