Családi botrány az ex James Bondéknál?

Durva! Kim Cattrall elszedi Pierce Brosnant a nejétől?

Családi botrány van kibontakozóban Pierce Brosnan háza táján. A volt James Bond Kim Cattrallal kavar. Aggodalomra azonban semmi ok, a két híresség csupán a vásznon szűri össze a levet a feleség háta mögött.

Kim jó választás a szerető szerepére! képgaléria

2008.12.15 16:20ma.hu
Olivia Williams - a feleség szerepében!

Roman Polanski új filmjében, Robert Harris "The Ghost" című, nagy vitákat kavaró bestsellerének a mozi adaptációjában.

A történet főhőse Adam Lang, Anglia egykori miniszterelnöke, aki sokak szerint felettébb hasonlít Tony Blairre, habár Harris szerint kitalált alak. A Brosnan által alakított Langot sok mindennel, köztük háborús bűnök elkövetésével is vádolják. 

Az ő személyi asszisztense lesz a Szex és New York mindig szexre éhes Samanthája. A feleséget, aki meg van győződve kettőjük viszonyáról, pedig Olivia Williams (Hatodik érzék, Az aranygyapjú legendája) alakítja. 

Lang szerepét eredetileg nem Brosnannak szánták a thrilleres és romantikus szálakat egyaránt futtató produkcióban, hanem Nicolas Cage-nek, ám az időpont egyeztetési problémák közbe szóltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.