Nahát!

Szóhoz sem jutottak a skót kocsma vendégei, amikor belépett Erzsébet királynő

Az uralkodó és férje egy kellemes ebédre érkeztek a kisvendéglőbe.

2016.07.15 15:09ma.hu

A neves skóciai lóverseny, a Musselburgh Racecourse 200. születésnapja kapcsán Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is a skót fővárosban tartózkodik, ahol egy egész kocsmányi ember szája maradt tátva, amikor az uralkodó betért a helyi The Sheep Heid Innbe egy finom ebédre - írja a hellomagazin.com

Erzsébet természetesen a legfinomabb fogásokhoz szokott, azonban állítólag nem tudott ellenállni a hívogató pubnak, ahol a vendégek szerint tengeri sügért, bárányt, fehérbort és martinit fogyasztott el férjével.

A fogadó dolgozói a Hello Magazine szerint tisztában voltak a királyi pár érkezésével, mivel egy órával előtte telefonon jelezték nekik, azonban a vendégeket szinte sokkolta az eset.

The Sheep Heid Inn / Fotó: Facebook

Az egyik turista a TripAdvisor oldalán azonnal maximum pontra értékelte a kocsmát és még egy kedves szöveges minősítést is írt:

"Micsoda bűbájos hölgy. Szinte mindenhol biztonsági emberek vannak, de igyekeznek elvegyülni, így nem zavaró, alig észrevehetőek. Micsoda megtiszteltetés ez a tulajdonosnak és persze a konyhai személyzetnek. Már többször is jártunk a The Sheep Heid Innben, de mind közül ez volt a legemlékezetesebb."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.