Királyság

Skót ajándék Erzsébetnek: nejlonszatyorban küldtek ajándékot az unokáknak

A kockásszoknyás nemzet nem tagadta meg önmagát az angol királynő látogatásakor: outletben vásárolt játékokat nyújtott át egy rajongó.

2016.07.08 12:10ma.hu
Facebook

Erzsébet királynő Skóciában járt, hogy ünnepélyes keretek között felavassa a V&A Dundee Közösségi kertben nyitott Slessor Kertet - írja a közmédia.

A kordon mögött várakozóknak nagy szerencséjük volt, hogy az uralkodót társalgós kedvében találták, szinte mindenkitől elfogadta a kedves üdvözlőkártyákat és virágcsokrokat.

A megszokott ajándékok között azonban ezúttal valami egészen rendhagyót fedeztük fel, méghozzá egy nejlonszatyornyi játékot, amit az izgatott rajongó egy kedvelt outlet áruházban szerzett be Erzsébet unokáinak. A hölgy azzal az utasítással nyújtotta át a beszélő Sophie babát és a Toy -Story figurát, hogy őfelsége mindenképpen adja oda a kis Saroltának és Györgynek.

Köztudott, hogy a királyi család a kapott ajándékok csak nagyon kis részét tartja meg, a drágább darabokat szinte mindig jótékonysági célra ajánlják fel, a gyermekruhákkal és játékokkal kivétel nélkül így szoktak eljárni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.