Cukiság

Ez a felvétel mindent visz: György herceg és a királynő

Négy generáció került egymás mellé a hivatalos királyi családi fotón. György herceg pedig még annál is helyesebb, mint ahogy eddig láttuk.

2016.04.20 10:55ma.hu

II. Erzsébet királynő 90. születésnapját a Királyi Posta sem hagyja szó nélkül - új bélyeget dob a piacra. A bélyeg egy fotó lesz, amelyen négy generáció, azaz a királynő és a trónörökösök ülnek egymás mellett.

A legifjabb trónörökös a lassan 2 és fél éves György herceg, aki édesapja Vilmos herceg kezét fogja, miközben egy dobogón áll. II. Erzsébet jobbján pedig Károly herceg ül, aki az utóbbi néhány évben jelentős népszerűségre tett szert az alattvalók körében. Csak a rend kedvéért jegyezzük meg, hogy a dédnagymama és György herceg között pont 88 év a korkülönbség...

Instagram/kensingtonroyal

De persze György herceg cukiságfaktorát ő sem tudja felülmúlni - ez a fotó most mindent visz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.