Bensőséges családi ünnep

György herceg 2 éves - ez a születésnapi parti terve

Katalin hercegné kis költségvetésű, bensőséges hangulatú családi ünnepet tervez.

2015.07.21 12:49ma.hu

György herceg július 22-én ünnepli második születésnapját. Édesanyja, Katalin hercegné úgy döntött, hogy a kis herceg partiját kifejezetten szűk körben fogják megünnepelni norfolki otthonukban - adta hírül a hirado.hu.

A partira természetesen meghívták a dédit, azaz II. Erzsébet angol királynőt (aki tavaly is jelen volt az évfordulón a Kensington palotában) , aztán persze a nagyszülőket, így Carole nagymamát és Michael nagypapát, valamint Katalin húgát, Pippát és öccsét Jamest is.

A család másik fele, Károly herceg és felesége Kamilla hivatalos elfoglaltságuk miatt nem tud jelen lenni az összejövetelen, de ahogy ígérték, a hét végét unokáiknak Györgynek és Saroltának szentelik.

A névsorból hiányzik még Harry herceg - ő éppen Afrikában vesz részt egy természetvédelmi projektben.

Hogy a kis herceg mit kap szüleitől, nagyszüleitől ajándékba, azt még nem tudni, de az már biztos, hogy a Royal Mint 7500 darab díszdobozos, egyedileg vert 5 fontos ezüst érmével emlékezik meg a jeles évfordulóról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.