Utolsó kérés

A haldokló hozzátartozó feladta a leckét Hugh Jackmannek

A színész 15 évvel ezelőtt adoptált fiát még soha nem látta nagyapja, csupán újságokban.

2016.04.13 07:45ma.hu

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 2000-ben fogadta örökbe a kis Oscart, aki azóta már 15 éves. A gyerek sosem találkozott szüleivel, születése után azonnal örökbe adta őt az édesanyja, Amber Lynn - írja a hirado.hu a nationalenquirer.com-ra hivatkozva.

Hugh Jackman és fia, Oscar /Fotó: Wire Image/

Az akkor 23 éves fiatal lány terhessége nem volt betervezve, édesapjának, Oscar vér szerinti nagyapjának sosem árulta el, ki az apa. A most 78 éves nagyszülő, Thomas Lanham a mai napig nem tudja elfogadni, hogy sosem láthatta unokáját, ennek ellenére tudja, hogy a lurkónak sokkal jobb élete van Jackmanéknél.

Azt viszont kifejezetten sérelmezi, hogy a színész sosem vette fel vele a kapcsolatot, pedig a nagyapa többször is próbálkozott, az elmúlt 15 év alatt még egy képet sem kapott a fiúcskáról.

Lanham végső elkeseredésében most a médiában üzent a sztárpárnak, hogy hadd találkozzon halála előtt Oscarral. A bácsi tragikus története, az, hogy lánya a szülés után öt évvel öngyilkosságot követett el és unokáját tiltják tőle, megindította az olvasókat, így igen negatív színben tűnne fel az ausztrál sztárpár, ha nem nyitnának a dolog felé.

Persze minden éremnek két oldala van, Hugh és Deborra bizonyára tudják, mi a legjobb a gyereknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.