Mozi

Hugh Jackman most már szívesen lenne James Bond

Az ausztrál filmsztár egy éve még visszautasította James Bond szerepét, de újabban őt is érdekli a brit titkos ügynök.

2015.09.06 18:23MTI

Jackman a The Hollywood Reporter beszámolója szerint az ausztrál televízióban idézte fel, hogy egy éve a Bond-széria producerei megkeresték őt a szereppel, de akkor éppen egy új X-Men-filmre készült, amelynek népszerű karakterét, Farkast játssza. Ezért nemet mondott az érdeklődésre.

A 46 esztendős sztárnak azonban nem lenne ellenére, hogy magára öltse a 007-es elegáns öltönyét és kezébe vegyen egy pohár martinit. "Komolyan megfontolnám, hogy elvállaljam" - jelentette ki a The Program című ausztrál műsorban.

Mostanában, ahogy egyre közeledik az új Bond-mozi bemutatója, újra fellángoltak a találgatások, hogy vajon legközelebb ki alakítja majd a sztárkémet. Számos verzióról hallani, de egyelőre nincs hivatalos bejelentés a lehetséges új szereposztásról.

A 007 Spectre - A Fantom visszatér című új Bond-epizód Sam Mendes rendezésében és Daniel Craiggel a főszerepben november 5-től látható a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.