Brit lottó

26, 27, 46, 47, 52, 58. bónusz: 48 - 28 milliárd forintot értek ezek a számok

Két nyertes is volt: a szerencsés britek fejenként 33 millió fontot, azaz 13,8 milliárd forintot nyertek.

2016.01.10 09:31ma.hu
screenshot

Az érdeklődés szerda óta hatalmas volt, akkor ugyanis senki sem vitte el a főnyereményt, így a szombati húzásra több millió szelvényt adtak el. Egyes számítások szerint a húzás előtti pillanatokban akár 400 szelvényt is értékesítettek másodpercenként - írja a The Sun.

A brit lottó különbözik a magyartól: ha a halmozódó nyeremény meghaladja az 50 millió fontot, akkor mindenképp nyertest hirdetnek a következő húzáson. Ha senki sem találja el mind a hat számot, a nyereményt felosztják.

Végül erre nem volt szükség, hiszen ketten is eltalálták a számokat, így felezniük kellett a nyereményt. Ezt valószínűleg annyira azért nem bánják a nyertesek, akik így is közel 14 milliárd forintnyi fontot vihetnek haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.