Elakadtak

"Viszlát, a mai híreket elmondjuk majd holnap" - káosz az RTL Híradóban

Káoszba fulladt a csütörtöki RTL Híradó.

2015.05.29 08:50ma.hu

Kétszer is megakadt az RTL Klub Híradója csütörtök este. Az esti hírműsor a szokott időben kezdődött, de néhány perc után máris elsötétült a képernyő. Éppen egy adag Gálvölgyi Show volt a stáb kezénél, így azzal szórakoztatták a nézőket néhány percig, majd újraindult az adás Szellő Istvánnal és Erős Antóniával. Egészen a Cannes-i díjnyertes magyar film sajtótájékoztatójáig, mert Nemes Jeles László filmje újfent leverte a biztosítékot. "Viszlát, a mai híreket elmondjuk majd holnap" - mondták a műsorvezetők, és elnézést kértek a hibákért. A Híradó szerkesztői végül a tervezettnél körülbelül 5-10 perccel korábban be is fejezték a műsort.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.