Komédiával kedveskednek

Adáshiba - vendégjáték a budapesti Nemzeti Színházban

Az Adáshiba című komédiával érkezik vendégjátékra a veszprémi Petőfi Színház csütörtökön a budapesti Nemzeti Színházba.

2013.12.11 01:30MTI
MTI, archív

Szakonyi Károly művét Tordy Géza állította színpadra az elmúlt évadban a veszprémi színházban, a főbb szerepekben Eperjes Károly, Esztergályos Cecília, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Trokán Anna, Chajnóczki Balázs és Darabont Mikold látható.

A veszprémi teátrum rövid időn belül másodszor szerepelhet a Nemzeti Színházban - olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, Vidnyánszky Attila, a fővárosi teátrum direktora fontosnak tartja, hogy a vidéki színházak is bemutatkozhassanak náluk, s ennek a programnak részeként a bakonyi társulat a múlt hónapban az Agónia című drámát adta elő a Gobbi Hilda stúdiószínpadon, most pedig az Adáshibát játszhatják a nagyszínpadon.

A veszprémi előadás vendégszerepelt már Békéscsabán, Tihanyban és idén ősszel a budapesti Thália Színházban a Vidéki Színházak Fesztiválján, ahol a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) díját nyerte el.

Ezen kívül a fővárosban a Marczibányi Téri Művelődési Központban és a Klebelsberg Kultúrkúriában is láthatta már a produkciót a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.