Csrilliárd

El tudna költeni 19 milliárd forintot? Előbb nyerje meg!

Miután nyolcszor egymás után nem ütötte meg senki a főnyereményt, rekordmértékűre, 62 millió euróra (18,8 milliárd forintra) nőtt az Eurojackpot összege.

2015.04.24 17:47MTI

A 16 európai országban játszható nyereményjáték nyertes számait péntek este 9 órakor húzzák ki Helsinkiben. Az eddigi legnagyobb nyeremény 61,1 millió euró volt, amelyet 2014 szeptemberében nyert meg egy finnországi játékos. A dpa szerint Németországban még sohasem lehetett ekkora összeget nyerni lottón.

A nemzetközi szerencsejáték tavaly óta Magyarországon is játszható. Az Eurojackpot főnyereményének elviteléhez 50-ből 5, illetve 10-ből 2 számot kell helyesen eltalálni. Ennek statisztikai valószínűsége 1 a 95 millióhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.