Mindig a visszahúzódó a gyanús?

Megmérgezte osztálytársait - döbbenetes eset az egyetemen

A kaliforniai Stanford Egyetem 26 éves rákkutatója négyrendbeli gyilkossági kísérlet miatt áll bíróság elé, miután megpróbálta megmérgezni csoporttársait. Videóval!

2015.04.05 07:30ma.hu

A vádirat szerint Xiangyu Ouyang bontatlan ásványvizes üvegeket hagyott a labor asztalain amikbe előtte paraformaldehidet fecskendezett. Az orvosi tanulmányokat folytató lányt csoporttársai csendesnek, visszahúzódónak, néha kicsit furcsának írták le, de egyikük sem gondolta, hogy ilyesmire vetemedik.

A diákok nyugodt szívvel ittak a mérgezett vízből, de később jelentették, hogy gyanús szagra lettek figyelmesek. Az egyik áldozat komoly égési sérüléseket szenvedett a torkában, a többiek szerencsére megúszták némi rosszulléttel..

Mint kiderült, a 26 éves lány a méregkeverő akció mellett egyik csoporttársa őssejt-kultúráját is megsemmisítette. A vádlott bevallotta tettét, jelenleg elmeszakértői vizsgálat alatt áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.