Ikreket hazudott a párjának

Kukába dobta az elrabolt újszülöttet, nem volt jó saját gyereknek

Összesen négy vádlottat tartóztattak le egy januárban elkövetett gyermekrablás és gyilkosság miatt: a "főszereplő" azt hazudta, ikreket szült, ehhez kellett neki két újszülött, de aztán a baba a kukában végezte.

2015.03.26 10:31ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Letartóztattak egy nőt és három további személyt, akit azzal vádolnak, hogy ők rabolták el még januárban a 3 hetes Eliza Delacruzt a szüleitől, hogy aztán néhány órával később holtan dobják egy kukába. A kaliforniai rendőrség szerint a 47 éves Giseleangelique D'Milian azt hazudta a barátjának, hogy ikreket szült, mialatt a férfi decemberben külföldön volt. Valójában azonban nemhogy ikreket nem szült, de egyetlen gyereket se, így azt a tervet eszelte ki, hogy szerez magának két újszülöttet, akiket majd ikrekként mutathat be a barátjának.

Az egyik kiszemelt baba Eliza volt, akit január 3-án szúrt ki az édesanyja mellett. A támadás napján az anya egy buszon utazott a kicsivel, a buszt pedig D'Milian egyik társa, a 29 éves Anthony McCall követte egy fekete Range Roverrel. Amikor az anyuka leszállt a buszról, az autó vezetője megszólította őt, de a beszélgetés nem tűnt fontosnak, ezért a későbbi áldozat semmi rosszra nem gondolt, és néhány másodperc múlva folytatta az útját hazafelé. Azt nem részletezte Robert Luna, a Long Beach-i rendőrfőkapitány, hogy pontosan miről is esett szó.

Kevesebb mint két órával később azonban McCall beállított a kisbaba szüleihez és fegyverrel kényszerítette őket a baba átadására. A támadás során az anyát életveszélyesen megsebesítette, de rálőtt az apára és Eliza nagybátyjára is, majd elmenekült a csecsemővel együtt. A támadást szerencsére mindhárom felnőtt túlélte, ám Elizát másnap az otthonától 100 mérfölddel távolabb, egy szemeteszsákba csomagolva egy utcai kukában találták meg.

D'Miliant és McCallt gyilkosság, emberrablás, gyilkossági kísérlet és összeesküvés vádjával tartóztatták le, rajtuk kívül pedig bűnsegédként szintén vádlottként kezelik a 44 éves Todd Bourdeaux-t és a 39 éves Charisse Sheltont, az ő szerepüket nem részletezte Luna rendőrfőkapitány a sajtótájékoztatón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.