Még csak lélekben készül az énekesnő Bécsre

Eurovízió: nincs ideje Boggie-nak a pihenésre

Bő két hét telt el A Dal döntője óta, amelyen Csemer Boglárka Boggie lett a győztes, kivívva ezzel a jogot az Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépésre. Hogyan készül a nagy versenyre, mivel telnek most a napjai?

2015.03.17 16:00ma.hu

Túl van egy nagykoncerten, amit az A38 hajón adott, de nem ez volt Csemer Boglárka Boggie legnehezebb feladata az elmúlt bő két hétben, amióta megnyerte A Dal döntőjét és ezzel megszerezte a virtuális belépőjét az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára. Az énekesnő a hazai dalválasztó verseny február 28-i döntője óta szinte meg sem áll, a pihenésre pedig szinte gondolnia sem szabad, annyi teendője akad ezekben a hetekben.

„Kívülről talán nem látszik, de tengernyi kötelezettsége van annak, aki az országot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Rengeteg munkám van, a hazai döntőt követően a megnövekedett médiaérdeklődés miatt a legtöbb időt a számítógép előtt töltöm, de természetesen a rengeteg időt töltök a próbateremben is. Bécsre egyelőre csak lelkiekben és az énekpróbákkal tudok készülni, jövő héten kezdődnek meg a célzottan Bécsre vonatkozó munkálatok” – meséli Boggie.

Fotó: Well

„A produkciót fel kell állítani egy hatalmas és teljesen más technikai felszereltséggel bíró színpadra. Már kaptunk látványterveket, így már tudunk a végleges színpadképen is gondolkozni. Természetesen ez is folyamatos egyeztetést igényel. Szóval pihenésre most nincs és nem is lesz idő, gőzerővel dolgozunk. De ez így van jól és én nagyon élvezem” – vallotta be az énekesnő.

Boggie elmesélte, hogy az Eurovíziós színpad adottságai miatt dalának háttérvetítését biztosan meg kell majd változtatni, mert a kinti, hatalmas körszínpad nem lesz alkalmas arra, hogy átültessék az itthoni versenyre kitalált szófelhőre épülő koncepciót. Továbbá még az is elképzelhető, hogy egy magyar betét is kerül a dalba, de ez csakis attól függ, hogy sikerül-e a dalhoz illő szöveget készíteni, nem mindenáron fognak változtatni az eredeti szövegezésen.

A Dal győztese azt is elmesélte, hogy áprilisban Hollandiába utazik énekelni, de az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán történő fellépések mellett folytatja második nagylemeze, az „All is one is all” magyarországi turnéját is, így a magyar közönségnek nem kell mellőznie őt a színpadról. Mindezek mellett elkezdte a felkészülést az őszi külföldi klubturnéjára is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.