Néha a sztárok is melléfognak

Beismerő vallomást tett A Dal győztese, Csemer Boggie

Kamaszkorban az ember hajlamos időnként jókora bakot lőni, ha divatról van szó, pláne ha az ízlése inkább a szélsőségek felé húz. Most Hien és A Dal friss győztese, Csemer Boglárka tesz beismerő vallomást.

2015.03.02 18:00ma.hu
Csemer Boglárka "Boggie" (Fotó: Redlemon)

Bár Hien és Csemer Boglárka "Boggie" a Women of the Year díjátadón ezúttal vetélytársként szállnak versenybe, a magánéletben baráti kapcsolatot ápolnak. Ízlésük is sokban hasonlít, ha öltözködésről van szó, sőt, kamaszként mindketten rajongtak a szélsőségesebb irányzatokért, amelyeket most már tinédzserkori divatbakiként elevenítenek fel.

Csemer Boglárka A Dal döntőjét már megnyerte, így ő mehet májusban Bécsbe, hogy a nemzetközi mezőnyben is megmérettessen, ám eközben egy másik versenyen is esélyes a győzelemre. A Women of the Year-en többek között ő és Hien is a legjobb énekesnők mezőnyében verseng az olvasók szavazataiért. A vetélytársak barátságát jól jellemzi, hogy Boggie-t még vietnámi nászútján is Hien látta el turisztikai tippekkel.

Abban is hasonlítanak, hogy nem csupán tehetségesek, de szépek és stílusosak is, tizenévesen azonban ők sem tudtak ellenállni néhány, ma már megmosolyogtató ruhadarabnak: Hien a válltömésekre és a szegecsekre, míg Boggie az oversize öltözetre és a holdjáró cipőre esküdött. Divatbakijaikra manapság már mosolyogva gondolnak vissza.

Hien (Fotó: Redlemon)

Tinédzserként nekem is volt lázadó korszakom, ami az öltözködésemre is rányomta a bélyegét. Imádtam a szegecseket és a válltömést! Rajongtam az arany bamboo fülbevalókért és a csillogós türkizkék Nike cipőmért, de már nem venném fel ezeket” – mesélt fiatalkori kedvenceiről Hien, aki ma már a visszafogottabb stílust kedveli.

Kevés kiegészítőt viselek, de szeretem a gyűrű-szetteket, a nagy vastag nyakláncokat, a pici fülbevalókat és a karórákat. Öltözködésben is Inkább az egyszerű, letisztult darabokat részesítem előnyben. Rúzsa Magdi az egyik kedvenc tervezőm, tetszik a stílusa és jól érzem magam a kreációiban. A kedvenc ruhámat – ami egy gyönyörű hosszú, fekete estélyi – is tőle kaptam.

Csemer Boglárka Hienhez hasonlóan a „kevesebb több” elvét vallja az öltözködés terén, persze a kamaszkori divatbalesetek őt sem kerülték el. „Sokkal nagyobb méretű ruhákat hordtam, mint amire ténylegesen szükségem lett volna, de valamiért nagyon tetszett, hogy lógott rajtam minden. Emlékszem a nagy Spice Girls őrületre is, amikor a lányok újra divatba hozták a vastag, telitalpú cipőket. Kikönyörögtem otthon egy olyat, de talán háromszor volt rajtam, csak a sulibuliba vettem fel, és nagyon tetszettem magamnak. Utólag már szörnyűnek tartom” – nosztalgiázott Boggie, aki jelenlegi favoritját a nászútján szerezte be.

Most épp egy vietnámi kisruha a legkedvesebb számomra, amit egy szabótól vettem az utazásunk során. A hideg időben pedig mostanában egy szép, fekete kasmír szövetkabát a kedvencem, ami nagyon a szívemhez nőtt.

Boggie-ra, Hienre és a kategória további jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni a verseny oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.