Kicsi kora óta rajong a tapsifülesekért

Hiennek a vérnyulak jönnek be a legjobban

Egészen kicsi kora óta odavan a tapsifülesekért Hien. A gyönyörű énekesnő óvodás korában kizárólag nyuszis pizsamában hajtotta álomra a fejét, a saját élő nyúl pedig mindennek a netovábbja volt. Azóta se nőtte ki, sőt!

2014.01.21 15:35ma.hu

Hien, hazánk egyik legjobb és legsikeresebb énekesnője rajong a nyuszikért, mégpedig gyerekkora óra. Nemcsak ragaszkodott a nyuszis pizsamához, de gyerekszobája nyuszis játékokkal volt teli, aztán addig unszolta szüleit, míg kisiskolásként sikerült egy saját tapsifülesre is szert tennie. Azóta is kedvencei a nagy fülű állatok, legyenek akár számítógépes játék vagy egy új rajzfilmsorozat szereplői.

Yodának hívták a nyuszimat, igazi pihe-puha szőrmók volt, édes pofikával, igazán összetett egyéniséggel. Úgy lehetett simogatni, mint egy cicát, ám azért ha elege volt a dögönyözésből, azonnal jelezte, hogy ő ugyan nem játékszer, és visszavonult” – mesélte az énekesnő, aki előszeretettel játszott nyuszis játékokkal is.

Fotó: Redlemon

A rengeteg plüss és könyv mellett nagyobb korunkban már számítógépes játékokat is játszottunk. Egyik kedvencem azóta is a Raving Rabbids, ahol vagány és rettenetesen vicces nyulak a főszereplők” – tette hozzá Hien, aki a napokban forgatta le legújabb klipjét The Way I Do címmel, ráadásul saját szerzeményével bejutott az Eurovíziós Dalverseny itthoni fordulójába, ahol január 25-én áll először színpadra.

Rengeteget nevettünk az ijedt tekintetű vérnyulakon, akik mindig bajt kevernek, de azért nagyon cukik közben. Most, hogy már saját rajzfilmsorozatuk van, még inkább szerethetem őket, és egyáltalán nincs kizárva, hogy egyszer még lesz saját nyuszim” – árulta el az énekesnő, aki jelenleg két gyönyörű perzsa cicával osztja meg otthonát.

Most a Nickelodeonnak köszönhetően a hazai nézők is megismerkedhetnek Hien kedvenceivel: a furcsa nyuszikról szóló rajzfilmsorozat első epizódja január 20-án került Magyarországon képernyőre, és minden nap 15:55-ös kezdéssel találkozhatunk az őrült nyulakkal.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.