Március 15.

Digitális kokárda - ha nincs igazi, oldd meg a mobiloddal

A Facebook egyik legnépszerűbb, fiatalok által látogatott csoportjában hatalmas indulatokat váltott ki egy fénykép. Tiszteletlenség vagy a kreatív ötlet digitalizálni egy nemzeti jelképet?

2015.03.14 08:50ma.hu
Fotó: Facebook/Pesten Hallottam csoport

1848. március 15-ről az iskolák többségében pénteken emlékeztek meg. Már a reggeli órákban megjelent egy fénykép a közösségi oldal egyik csoportjában, mely rögvest pro és kontra indulatokat váltott ki a javarészt fiatalokból állló közönség körében.

Többen tiszteletlenségnek, a nemzeti jelkép meggyalázásának tartották a kokárda mobiltelefon-kijelzőn való megjelenítését, illetve ennek felhasználását az igazi helyett, de a kommentelők nagyobb része inkább elismerően nyilatkozott a megoldásról.

Íme, így találkozhat a hagyomány a XXI. századi technikával.

Ön mit gondol?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.