Edzésben

Madonna még mindig a saját nyakán lovagol

Vajon mi lehet a titok nyitja, mitől úszta meg a popdíva a nyaktörést? Most elmondja.

2015.03.08 15:55MTI
Kép: Twitter

Madonna szerint a rendszeres tréning óvta meg őt attól, hogy komolyabban megsérüljön, amikor három lépcsőfokot zuhant tánc közben a Brit Awards gáláján. a nem lett volna jó formában, rosszul járhatott volna, mesélte a világsztár, aki a február végén a londoni O2 arénában megrendezett díjkiosztó látványos táncjelenetében egy túl erősen megkötött köpeny miatt szenvedett balesetet.

A köpenyt a koreográfiának megfelelően a lépcsősor alján álló táncosa rántotta le róla, ám a drapériával az énekesnő is zuhant, mert a nyaka körül rögzített kötés nem oldódott ki. Madonna azonban nyomban fölpattant és folytatta a Living for Love című szám előadását.

A gála után a brit médiát tájékoztató sztár közölte, hogy az esés következtében kissé megrándult a nyaka és beverte a tarkóját, a jelenetben közreműködő táncost azonban egyetlen szóval sem hibáztatta.

Az 56 esztendős díva csütörtökön az AP hírügynökségnek nyilatkozva elárulta, hogy az évek során változtatott edzésrutinján, hogy "érdekesebb" legyen és "sokkolja" a testét. Továbbra is nagyon sok táncos kardió edzést végez, újból jógázik, de erősítő gyakorlatok és ugrókötelezés is szerepel a programjában. Madonna tény és való, hogy hihetetlen formában van, és abban egyetértünk, hogy ez nagy mentés volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.