Új szerepben az Ének iskolájában

Igazgató lett Ördög Nóra a TV2-nél

Meredeken ível felfelé Ördög Nóra karrierje, amióta csatornát váltott: tavasszal már nemcsak műsorvezetőként találkozhatunk vele a képernyőn, hanem elfoglalja új pozícióját igazgatónőként is.

2015.03.08 12:00ma.hu
Fotó: TV2/Nánási Pál

Iskolaigazgatóként mutatkozik be a képernyőn tavasszal Ördög Nóra. Az ének iskolájának harmadik évfolyama idén tavasszal jelentkezik a TV2 képernyőjén, újabb 16 hihetetlenül tehetséges kisdiákkal, és az igazgatónővel, Ördög Nórával, aki már el is kezdte a munkát az éneksuliban.

"Nagyon jó hangulatban teltek az első forgatási napok, gyorsan összecsiszolódtunk a tanárokkal, és leesett az állam, milyen tehetségesek a jelentkező gyerekek. Lúdbőrözős pillanatokat vártam, és meg is kaptam" - mondta Nóra. "Gyerekekkel dolgozni egyébként is nagyon hálás feladat, a stáb az első pillanattól kezdve óriási szeretettel veszi körül a jelentkezőket, és nagyon pozitív a légkör a forgatásokon, ezért könnyen rá tudtam hangolódni a műsorra" – tette hozzá.

Az ének iskolája tehát idén tavasszal a harmadik évaddal jelentkezik, Ördög Nóra mellett a már jól ismert tanárok – Szandi, Szulák Andrea, Caramel és Hajós András – már izgatottan várják, vajon kik lesznek azok az ifjú tehetségek, akiknek ebben a tanévben foghatják majd a kezét mindenki kedvenc éneksulijában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.