A negyedik gyermekük

Cate Blanchett és férje örökbefogadott egy kislányt

Edith Vivian Patricia Upton a házaspár negyedik gyereke három fiú után, akik közül a legnagyobb 13, a legkisebb pedig 6 éves.

2015.03.07 14:02MTI

Cate Blanchett és drámaíró, rendező férje, Andrew Upton örökbefogadott egy kislányt - közölte a kétszeres Oscar-díjas ausztrál színésznő sajtósa.

Edith Vivian Patricia Upton a házaspár negyedik gyereke három fiú után, akik közül a legnagyobb 13, a legkisebb pedig 6 éves. Az örökbefogadásról nem hoznak nyilvánosságra több részletet - tudatta Cate Blanchett és Andrew Upton képviselője.

A 45 éves színésznő - aki nemrég jelentette be, hogy családjával Ausztráliából az Egyesült Államokba költözik - legközelebb a Hamupipőke új Disney-feldolgozásában lesz látható a gonosz mostoha szerepében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.