Amiről mások csak álmodnak...

Katalin hercegné így szórakozik

A Downton Abbey című népszerű történelmi tévésorozat forgatására látogat a jövő héten a széria rajongója, Katalin cambridge-i hercegné.

2015.03.07 09:31MTI
Wikipédia/Surtsicna

Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége március 12-én másfél órát tölt a londoni Ealing stúdióban, ahol a produkció hatodik évadját forgatják.

A vizit alatt megnézi egy jelenet felvételét és találkozik a Lord és Lady Granthamet alakító Hugh Bonneville-lel és Elizabeth McGovernnel, valamint a szereposztás többi tagjával, köztük Maggie Smithszel.

A Kensington palota közleménye szerint a látogatással a díjnyertes produkció sikerét kívánják elismerni: a Downton Abbey a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata, 250 térségben sugározzák.

A hercegnőt Lord Fellowes, a széria alkotója és írója köszönti majd, körbevezetik a felvételek helyszínein és megmutatják neki a maszkműhelyt, a jelmez- és díszlettárat is. A látogatásról közös kép is készül, amelyen a hercegnő és a szereplők láthatók majd a szolgák ebédlőjében.

A Downton Abbey három BAFTA-díjat, ugyanennyi Golden Globe-díjat és 11 Emmy-díjat nyert el. A sorozat nagy részét a Newbury melletti Highclere kastélyban veszik fel, sok belső jelenetet azonban az Ealing stúdióban rögzítenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.