Új arculat, új kritika

Kemény kritikát kapott a gitározós Vadai-Gyurcsány páros

A '90-es évek kultikus lúzerduójához hasonlították a DK két legnagyobb arcát.

2015.02.25 08:57ma.hu
Gyurcsány Ferenc Facebook-oldal

"Ezt kaptuk... :))" - posztolta Facebook-oldalára Gyurcsány Ferenc, akit újra elnöknek választott a Demokratikus Koalíció tisztújító kongresszusa, ahol bemutatták a párt új logóját, és újra előkerült a gitár - ráadásul nem is egy, hanem négy!

Azt most hagyjuk, hogy Vadai Ágnes elhagyhatatlan kelléke a bőrkabát, mégis a rózsaszín-cipős videója és Gyurcsány belépője a színpadra azt mutatja, hogy egyesek hasonlóságot véltek felfedezni a '90-es évek kultikus tévéfüggő lúzerduójával, a Beavis és Butt-head-del. Az tény, hogy akár csípjük őket, akár a falra mászunk tőlük, vitathatatlan, hogy már több generáció számára sztárokká nőtték ki magukat, és az is igaz, hogy hétről-hétre azon vannak, feladják a leckét hülyeségből. Mármint Beavis és Butt-head.

Gyurcsány egyébként egyedül indult a tisztségért, és ismét Molnár Csaba lett a párt ügyvezető alelnöke, további alelnökök a holtversenyben végzett Vadai Ágnes és Niedermüller Péter, valamint Nagy-Huszein Tibor és Varju László. Az elnökségbe Ara-Kovács Attila, Kerék-Bárczy Szabolcs, Vágó István, Debreczeni József, Avarkeszi Dezső, Kakuk György, Gy. Németh Erzsébet, Borka-Szász Tamás, Élő Norbert és Varga Zoltán került be. Az Etikai Bizottság elnöke Czinege Imre lett. A megválasztott tisztségviselők két évre kaptak mandátumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.