Megy a buli

Megkezdődött a DK kongresszusa

A párt tagjai két évre választanak elnököt, öt alelnököt és maximum tíz fős elnökséget.

2015.02.21 11:28ma.hu
Vadai Ágnes legalább nem bőrdzsekiben érkezett, és a ruhája is zöld - passzol az új logóhoz? Vadai Ágnes Facebook-oldal

Ma tartja tisztújító kongresszusát a Demokratikus Koalíció (DK) Budapesten, Vadai Ágnes már posztolt is képeket a nagy buliról. A párt tagjai két évre választanak elnököt, öt alelnököt és maximum tíz fős elnökséget. Az elnöki címért egyetlenként a DK-t jelenleg is vezető Gyurcsány Ferenc indul.

Demokratikus Koalíció FB-oldal

Elkezdődött a DK V. tisztújító kongresszusa. "Több, mint 1000-én vagyunk, de még érkeznek a tagok" - írták a közösségi oldalukon.

A kongresszuson mutatják be a párt új logóját, erről a napokban egy Facebook-kampányt is indítottak. A kongresszus után megújul a párt hivatalos honlapja is.

Demokratikus Koalíció FB-oldal

Itt éppen Gyurcsány Ferenc beszél a DK V. kongresszusán. Azt mondja, a Demokratikus Koalíció a jövő pártja, amely arra készül, hogy egy év múlva képes legyen a kormányzásra, egy polgári Magyarország felépítésére

Demokratikus Koalíció FB-oldal

Itt mutatják be épp az új arculatot és az új logót. Nem, az a szín nem piros.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.