Gyakorolni kell még a célzást

Kicsit mellément: a főnöke lábát lőtte meg a túlbuzgó rendőr

Nem tudni, a lövészet gyakorlatokon hogyan teljesített a rendőr, de éles bevetésnél biztos, hogy van még mit gyakorolnia a célzás terén: a megvadult kutya helyett a főnöke lábát trafálta el.

2015.02.18 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong (Képünk illusztráció!)

Kissé mellément a lövés, amikor egy brooklyni rendőr megpróbált megállítani egy megvadult pitbullt egy társasház folyosóján. Philip Longo ugyanis célzott és tüzelt, a következő pillanatban pedig a felettese ordítása harsant fel, ahogy a golyó a jobb lábának nagyujját találta el - adta hírül rendőrségi forrásokra hivatkozva a NY Daily News. A rendőrpáros egy lakossági hívásra érkezett a házba, ahol a felbőszült eb rájuk rontott.

A Mei Zhang nevű őrmester jelenleg kórházban várja a gyógyulást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.