Teste 85 százaléka megégett a taser miatt

Rendőrök miatt égett össze a férfi

Részegen keveredett összetűzésbe a rendőrökkel, de arra senki sem számított, ami a sokkoló bevetése után történt: a férfi ruhája tüzet fogott és teste 85 százaléka súlyosan megégett.

2015.02.10 22:00ma.hu
Fotó: taserstungun

Megúszhatta volna egy egyszerű pénzbírsággal, vagy legfeljebb pár hónapnyi börtönnel, ha nem próbál elmenekülni, most azonban az életéért küzd egy virginiai férfi, aki már soha nem lesz a régi. A 26 éves Miles November ittasan ült volán mögé, és amikor a rendőrök megpróbálták megállítani, a férfi menekülőre fogta. Az egyre őrültebb száguldásnak egy kisodródás vetett véget, November kocsija többször is megpördült, majd úgy kellett őt kiszabadítani a roncsok közül.

Ám a részeg férfinak ez nem szegte a kedvét, továbbra is megpróbált ellenállni a rendőri intézkedésnek, míg végül az egyik tiszt nem látott más megoldást, mint bevetni az elektromos sokkolót. Arra azonban senki nem számított, hogy a ruha, amit a férfi viselt, a szerkezettől lángra kap, és a tűz pillanatok alatt beborította a férfit. Utóbb a vizsgálat kiderítette, hogy nem a ruha anyagával volt a gond, hanem azzal, hogy a balesetben és az azt követő hadakozásban a férfi öltözéke érintkezésbe került a kocsiból kiömlő benzinnel, és ez vezetett a tragédiához.

Jelenleg a gyanúsított válságos állapotban van, teste 85 százaléka súlyosan megégett - közölte a férfi családja a WTVR televíziócsatornával. "Lehet, hogy rossz a híre, de ő egy emberi lény, akit sokan szeretnek. Senki sem érdemli, hogy ez történjen vele" - mondta egy hozzátartozó. Ami a rossz hírt illeti, valóban nem túlzás: Novembert két korábbi alkalommal tartóztatták már le ittas vezetés miatt, és számtalan más alkalommal büntették meg ugyanezért. Bűnlajstroma 2007-ig nyúlik vissza, akkor kapták el és börtönözték be először, aztán cserbenhagyásos baleset okozása miatt büntették meg, második letartóztatására pedig azután került sor, hogy bántalmazott három rendőrt. Ez utóbbi esetnél a véralkoholszintje a megengedett kétszerese volt - adta hírül a WTWR.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.