Majdnem halál lett a tandemugrás vége

Észre se vette, de majdnem kettévágta egy repülő

Ezt hívják igazán halálközeli élménynek, bár a tandemugrásra befizetett nő fel sem fogta, milyen közel volt ahhoz, hogy egy repülő hasítsa ketté a szakképzett vezetőjével együtt.

2015.02.10 16:00ma.hu
Fotó: YouTube/Forest Pullman

Nem sok hiányzott, hogy a nő adrenalinlökettel megspékelt kalandja helyett egy véres horrort rögzítsen a kamera, amikor tandemugrás közben a zuhanásukat keresztezte az a repülő, amelyről pár másodperccel korábban kiugrottak. Forest Pullman azonnal tudta, hogy baj van, amint meglátta a gépet, de hiába próbált jelezni a nőnek, ő csak az ugrás élvezetével volt elfoglalva. Szemmel láthatóan fogalma sem volt, hogy mi történik, csak kiabált és mosolygott akkor is, amikor az utolsó pillanatban egy éles fordulattal sikerült elkerülni a két ugró számára mindenképp végzetes kimenetelű ütközést és az oktató néma hálát rebegve nézett fel az égbe.

Az incidens egy bangkoki ejtőernyős központban történt, Forest pedig, aki az eset után feltöltötte a videómegosztóra a felvételt, még mindig nem tudja, hogy a pilóta miért kezdett azonnal ereszkedni és miért pont úgy, hogy ezzel veszélyeztette a pár életét. Szerencsére mindannyian - a pilóta és a két ejtőernyős is - szerencsésen földet ért, de biztos, hogy Pullman nem üdvözölte túl szívélyesen a figyelmetlen pilótát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.