100-szor hívta a segélyközpontot

Mentőt akart hívni, de rendőrök mentek érte, bilinccsel

Részeg volt és unatkozott - ezzel magyarázta a férfi, hogy miért tárcsázta egy hónap leforgása alatt több mint 100 alkalommal a segélyhívó központ számát - végül a mentők helyett a rendőrök kopogtattak nála.

2015.02.09 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Goldy

Részeg volt és unatkozott - vallotta be a michigani férfi, aki bár a mentőket szerette volna kihívni, végül a rendőrök kopogtattak az ajtaján, ráadásul egy bilincset is vittek magukkal. A 25 éves, meg nem nevezett michigani férfi ugyanis egy hónap leforgása alatt több mint 100-szor hívta fel a 911-et, és hogy ne legyen túlságosan feltűnő, több telefont is használt, így a szám alapján sem tudták hamarabb elcsípni a telefonbetyárt.

A Kingsley-ben élő férfi Randy Fewless százados szerint sosem szólt bele a telefonba, az egymás utáni hívások során azonban akadozó, nehéz légzést imitált. Az utolsó telefonálás alkalmával végre megszólalt, elmondta, hogy fájdalmai vannak és segítségre van szüksége, de ekkor már lenyomozták a hívás helyét és így sikerült letartóztatni őt - jelentette a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.