Félreértette a nagypapi a problémát

Generációs szakadék: hajszárítóval esett a lefagyott számítógépnek a nagyapó

Van az úgy, hogy az idősebb generáció nem teljesen van tisztában a számítógépes szakzsargonnal, de ez a nagypapi viszi a pálmát, aki hajszárítóval kezdte megjavítani a lefagyott gépet...

2015.01.08 18:00ma.hu
Fotó: Mirror

Alaposan félreértette a nagypapa az unokáját, amikor rémülten vette észre, hogy a számítógépe nem akar tovább működni. Bár a hasonló sztoriknak se szeri, se száma a világban, szinte alig akad olyan, aki ne hallott volna - vagy a szerencsésebbek a saját szemükkel is láthatták -, amikor a PC-k hőskorában, a 90-es évek elején többen is hősugárzóval igyekeztek felmelegíteni a lefagyott gépeket, mégis azt hihetnénk, hogy ilyen bakik manapság már nem történhetnek meg. A "lefagyott a számítógép" kifejezés már szinte a mindennapjaink szerves részévé vált, de a jelek szerint van, aki egészen mostanáig sikeresen kikerülte ezt a fogalmat.

Így születhetett meg az a felvétel, amit Jeremy Hernandez készített a nagyapjáról, percekkel azután, hogy az idős férfi szólt, hogy valami gond van a géppel. Mire az unokája odaért, a nagypapa már bőszen próbálta "felolvasztani" a lefagyott gépet, mégpedig egy hajszárítóval. Hát... erre csak azt lehet mondani: otthon ne próbálják ki! Nem mintha veszélyes lenne, de teljesen felesleges és ez úgysem segít...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.