Ennél nagyobb őrültséget ritkán látni

Apróhirdetésben adta fel a leszopogatott csokigolyót

Ha azt hitte valaki, hogy a "tavalyi hóembernél" rosszabb már nem jöhet szembe velünk az egyik legnagyobb nemzetközi apróhirdetési oldalon, akkor nagyot tévedett. Persze gusztus dolga...

2014.12.29 08:00ma.hu
Fotó: eBay/kinsey_a

Emlékeznek még a karácsony előtt feladott "tavalyi hóember" hirdetésre? Akkor azt hihettük, hogy ennél őrültebb dologra nehezen bukkanunk a világ egyik legnagyobb apróhirdetési portálján. Aztán mégis sikerült valakinek alulmúlnia a mélypontot, mégpedig néhány csupaszra szopogatott Malteser golyócskával. Az apró, ropogós szemeket eredeti állapotukban csokiréteg borítja, de a jelek szerint van, aki nem szereti a középen lévő puffasztott gombócot.

A 7 darab, nem túl gusztusos édességet az eladó, bizonyos kinsey_a 99 centért (közel 400 forintért) kínálta, de mivel az elmúlt napokban az eBay is zárva volt, egyelőre nem tudni, lecsapott-e valaki a csokimentes nyalánkságra. Már csak az a kérdés, hogy ha valaki ennyire nem csípi a puffasztott gömböket, akkor miért nem vesz egy tábla üres csokit?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.