Tavalyi hóember eladó?!

Szakállas poén, de még mindig működik

Mi az? Egy liter víz egy tálban, benne egy répa és két szem áfonya? Nem tudja? Hát a tavalyi hóember. Csak kicsit leamortizálva. És akár hiszi, akár nem, van, aki képes fizetni érte!

2014.12.22 20:00ma.hu
Fotó: eBay

Ősrégi poén, de újra és újra bepróbálkoznak vele - és van, aki annyira vevő rá, hogy szó szerint megveszi, mi több, még fizet is érte. Igen, a tavalyi hóember az... kicsit megkopva már. Néhány napja az üvegtálban álló víz, benne egy répával és két szem áfonyával az egyik legnagyobb aukciós oldalon bukkant fel, a licit 0,99 fontról - kb. 400 forintról - indult, bár erre még rájön 2,8 fontnyi (bő 1100 forint) szállítási költség.

Ám ne kapkodjon senki a billentyűzete után, még akkor se, ha feltétlenül hiányozna az otthonából egy tavalyi, ámde kicsit rossz állapotban lévő hóember, a licit ugyanis vasárnap lezárult, ráadásul egyelőre rejtély, hogy a szerencsés vevő végül mennyiért kaparintotta meg a kivételes ajánlatot. Azonban érdemes szemfülesnek lenni, mert ki tudja, talán akad még itt-ott elfekvőben néhány tavalyról maradt hóember... Ha meg mégse, akkor igyekezzen idén időben gondoskodni róla!

Persze csak ha lesz hó...

Fotó: eBay


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.