Kíváncsiság

Obama nem bírt várni

A Fehér Ház hivatalos fotósa megörökítette, hogy az Egyesült Államok elnöke már négy nappal a hivatalos ajándékbontás előtt belekíváncsiskodott az egyik neki szánt meglepetésbe.

2014.12.26 08:20ma.hu
Fotó: Instagram/Pete Souza

Az Instagramon közzétett fotó szerint Barack Obama, az USA elnöke a személyi titkárától kapott hatalmas dobozt bontogatja az Ovális Irodában felállított csodaszép karácsonyfa alatt.

A kommentelők egy része viccesen figyelmezteti az elnököt arra, hogy talán várnia kellett volna Karácsony napjáig, többen pedig az ajándékot veszik górcső alá: vajon mit kapott Obama?

A nagyítóval nem rendelkező kedves olvasóink számára eláruljuk: egy 15"-os almás laptopot rejt a doboz.

A fotó pedig talán azért készült ilyen korán, mert az amerikai elnök valószínűleg még a hivatalos munkaidőben - és a karácsonyi szabadságolások előtt - meg szerette volna mutatni, mennyire örül az ajándéknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.