Kikapcsol, ha bekapcsol

A sporthoz menekül Obama

Az ESPN televíziós sportcsatorna nézésével indítja a napot az Egyesült Államok elnöke.

2014.12.13 08:48MTI
Fotó: archív

"Reggelente az időm nagy részét az ESPN nézésével töltöm. Sokat kell foglalkoznom a politikával, ezért nem akarom, hogy a politikáról szóló fecsegés az egész napomat elárassza" - nyilatkozta pénteken az elnök Colin Cowherdnek, az ESPN Radio műsorvezetőjének.

Amikor Cowherd arról faggatta, hogy mennyi időt tud sportközvetítések nézésére fordítani az ország vezetése közben, az elnök elmondta, hogy teljes mérkőzéseket rendszerint nincs ideje végigszurkolni, de meg szokta nézni a SportsCenter című műsor összefoglalóit.

"A SportsCenter a reggeli testedzés közben hű képet ad arról, hogy mi történik. A Super Bowl, az NBA-döntők vagy a World Series kivételével nem tudok végigülni egy-egy egész mérkőzést" - jelentette ki Barack Obama.

Elmondta, akkor is bekapcsolja az ESPN-t, amikor "vaskos tájékoztató könyveket kell" átnéznie.

Esténként, amikor egy meglehetősen vaskos tájékoztató könyv van nálam, néha hang nélkül megy a közvetítés - mondta.

Ugyanakkor szavai szerint a Chicago Bears amerikaifutball-csapat idén nem adott túl sok okot arra, hogy nézze őket, a Bulls kosarasairól azonban optimistán nyilatkozott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.