Tóth Andi fergeteges koncertet adott

A Gozsduban debütált a 2014-es X-Faktor-győztes

Az ünnepek előtt és között is tárt karokkal várja a látogatókat a belváros egyik népszerű rendezvényközpontja, ahol néhány napja a friss X-Faktor-győztes, Tóth Andi is színpadra állt.

2014.12.24 20:00ma.hu
Fotó: Just Creative

Szenzációs koncertet adott az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb győztese, Tóth Andi, aki a show utáni napon a belváros egyik kedvelt központjában szórakoztatta először a nagyérdeműt. A fiatal tehetség a műsorban előadott legnépszerűbb dalaival örvendeztette meg a közönséget.

Örülünk, hogy ennyien eljöttek erre a fantasztikus koncertre. Az ünnepi programok persze még csak ezután kezdődnek, 30-án előszilveszteri bulival készülünk, 20 órától Lotfi Begi, a Compact Disco alapítója, elismert DJ hozza lázba majd a táncoslábúakat két órás magyar slágereket feldolgozó remixével, miközben a bejáratoknál pezsgőt töltünk ki a látogatóknak a szilveszterre készülve” – avat be mindenkit az elkövetkezendő programokba Aradi Ferenc, a helyszín képviselője.

Természetesen hétfőn, a Hanuka ünnepének utolsó előtti napján is kigyúltak a gyertya fényei, este Radnóti Zoltán, a Bét Shalom Zsinagóga rabbija lobbantotta lángra a gyertyát, majd Klein Judit énekművész hangolta rá a közönséget az est fénypontjára, a 2014-es X-Faktor győztesének lenyűgöző produkciójára. Másnap, 23-án, a Fények Ünnepének zárónapján Eichner Viktor gyújtjotta meg a nyolcadik gyertyát, a megemlékezésre pedig Dina Pandzarisz tette fel a koronát zenéjével.

Kellemes ünnepeket kíván a Gozsdu Udvar!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.