Csak besétált és odaadta a pénzt

100 dollárosokat osztogatott egy titokzatos férfi

Senki sem tudja, ki ő és miért osztott szét összesen 2300 dollárt egy kávéház dolgozói közt, csak annyit tudnak róla, hogy cowboykalapot viselt és szó nélkül ajándékozta meg az alkalmazottakat.

2014.12.17 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/podpad

Titokzatos férfi fényesítette meg a közelgő ünnepeket két massachusettsi kávézó dolgozói számára, bár senki nem tudja, ki ő és miért ajándékozta meg az alkalmazottakat, vagy hogy miért épp annak a két kávézónak a dolgozói kapták a borítékokat. A cowboykalapot viselő férfi egyszerűen csak besétált szombaton a hyannisi Marylou's kávézóba és 15 darab borítékot adott át a pult mögött állóknak, mindegyikben egy-egy ropogós 100 dollárossal. A borítékok elejére pirossal a "Merry Christmas" (Boldog karácsonyt) szöveg volt nyomtatva - mondta el Victoria Grandy menedzser.

Az alkalmazottak egyike sem ismerte fel a férfit, nem rendszeres vendégről van hát szó, aki így szerette volna meghálálni az egész éves kiszolgálást. Az egyik dolgozó mindenesetre azt mondta, hasonlított a Mikulásra. Ám miközben még javában tanakodtak a rejtélyes adakozó kilétén, ő máris újabb jótettet hajtott végre: hétfőn a Cape Cod Mallban működő Dunkin' Donuts üzletébe tért be nyolc darab borítékkal, ugyanolyanokkal, mint szombaton, bennük ugyanúgy egy-egy százdollárossal. A dolgozók szerint valószínűleg ugyanarról a személyről lehet szó mindkét esetben, bár másodjára a cowboykalapot lecserélte egy sapkára.

Abban az üzletben sem ismerték fel benne egyik törzsvendégüket sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.